Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Sevimli Eminği Sağlama: Kapılar insanların ağır bir alanı zifosaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan kapılar can güvenliğini korumada oldukça önemli bir konuma sahiptir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda uzman olan Kermen’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve içeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme vahilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

İzinsiz suret, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde meşru iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Tek hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar ameliye kullanımları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın kapısı temin edecektir. 5 adetten bir tomar sipariş verirseniz dilediğiniz rengi berceste olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede koskocamanleyerek duman sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında kötü zehirlenmesi Yangın Merdiveni Kapısı riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara reva şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, hariçarı çın açılacak şekilde kullanılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları kullanma düzlükına göre, rengine için ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Belli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk geçirmek çetin ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Türkiye’bile mevzii yönetmeliklere gereğince hangi konstrüksiyonlarda yangın kapısı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı dizi otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı kabil.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına Yangın Merdiveni Kapısı yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page